Bestrating

Doormiddel van de juiste hulpmiddelen kunnen wij elk soort bestrating aanleggen. Van grote moderne tegels tot authentieke sierbestrating van gebakken stenen.

Wij werken dagelijks met verschillende materialen, en dit maakt dat wij van elk soort bestrating weten hoe deze het beste verwerkt kunnen worden en welke ondergrond hiervoor het meest geschikt is.

Grondwerk

Door aandacht te besteden aan de ondergrond bent u zeker van een goede fundering voor uw project. Wij kunnen helpen bij de keuze welke ondergrond het beste is, maar natuurlijk ook voor de uitvoering hiervan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij voeren o.a de volgende werkzaamheden uit: Aan en afvoeren van grondstoffen, Uitgraven van tuinen en bedrijven terreinen, uitgraven van sleuven, voorbereiden voor straatwerk en egaliseren van verschillende grondstoffen.

Gras aanleggen

Wilt u een perfect groen gazon? Kunstbestratingen helpt u graag met het aanleggen van uw gazon.

Een prachtige manier om uw tuin de uitstraling te geven waar u op hoopt. Vroeger werd gras in de tuin nog op de ouderwetse manier gezaaid, tegenwoordig geeft men steeds vaker de voorkeur aan graszoden. Een groot voordeel aan graszoden is dat u direct kunt genieten van een groen gazon.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.